Diving 2000 butikken set fra gaden

Diving 2000 A/S er etableret i år 1987

 
Vi kan træffes på:
Telefon:: 66 13 00 49
Mail:info@diving2000.dk
  Åbnings tider:
Man - Tors: kl 10 - 17:30
Fre kl. 10 - 18:00
Lørdag: kl 10-13:00
  Adresse:
Asylgade 16
5000 Odense C
  Bank:
Totalbanken
  CVR: 11 80 62 44  


Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: info@diving2000.dk
I åbningstiden besvarer vi dig inden 4 timer. Udenfor åbningstiden besvarer vi dig næste dag. 

 


 

Jan Olsen - Ejer af Divng 2000Jan Olsen: Entusiastisk ejer af Diving 2000 A/S siden 1999. Han påvirker os andre med konstante input og idéer til udvikling som vi slet ikke kan følge med i. Jan er ansvarlig for Diving 2000 og stikker derfor også næsen i alt, hvad der foregår. Han elsker at begrave sine medarbejdere i opgaver og projekter. Han har været dykkerinstruktør i mange år og er også uddannet erhvervsdykker, hvilket genererer en del opgaver ud af huset. Jan er irriterende morgenfrisk. Og så holder han aldrig fri.
 

Inger - daglig leder af Diving 2000Inger Bøttger: Inger er medejer af Diving 2000 og daglig leder. Hun sidder med webshop, ordrer og så betjener hun selvfølgelig kunder i både butik og telefon. Inger er den eneste, der har styr på logistikken i huset og har det fuldendte overblik. Hun er dykkerinstruktør, og er meget aktiv på diverse kurser. Inger eeeelsker unge mennesker og tager ofte ud på efterskoler og laver dykkerkurser. Hun er en uundværlig sparenisse, der holder os andre i ørerne, når vi vil bruge penge på ubrugelige gadgets. Og selvom hun styrer butikken med hård hånd, er det hendes grin vi hører oftest.

 

Jonny - servicemedarbejder i Diving 2000Jonny Hansen: Jonny er vores top servicemedarbejder, der har fuldstændigt styr på alt i huset. Han fikser alt, pakker ordrerne, dykkerbilerne, fylder flasker, vedligeholder dykkerbåden Octopus (han er samtidig stolt kaptajn på selvsamme) og alskens andre ting – og så er han Diving 2000’s mest succesrige undervandsjæger! Jonny er verdensmester i søforklaringer og vilkårlige idéer og så er han konstant sulten, da han har et unaturligt højt stofskifte. Han er lynhurtigt på pletten, når der er brug for ham, hvilket er stort set hele tiden.

 

Jakob - 100-meter mester i Excel og talJakob Bendixen Nok Diving 2000’s største nørd. I hvert fald når det kommer til UV-jagt og dykning. Og nok det tætteste vi kan komme på en verdensmester i tal og Excel. Ikke mange kan tale så energisk og entusiastisk om spydspidser, jagtbøjer og neoprendragter. Og så er han – så vidt vides – en af de få, der kan få selv en fransk bogholder til at sige be-be. Chilismagning og opvask hører ikke til Jakobs spidskompetencer, men han er vældig belæst – og så har han lækkert hår. Jakob vil typisk være at finde i butikken – hvor han er en sand mester i vejledning af kunder, der for manges vedkommende, vil gense ham som instruktør på kurset, han netop har solgt dem.

 

Katrine-Marie Burmeister - webmaster i Diving 2000

Katrine-Marie Burmeister  Sørger for alskens tryllerier med grafik og hjemmeside – og det går lynhurtigt! Rygtet siger at selv en 100 Mbit internetforbindelse ikke kan følge med, når først hun går i gang med koderiet! Katrine-Marie er ikke uddannet dykker – ENDNU – men live-stream fra M/F Ærøsundfærgen frister selv en landkrabbe – den er i hvert fald lidt for tit fremme på en af hendes mange skærme til at det kun er rent arbejde!

 

Tobias Theil MadsenTobias Theil Madsen  Ung, ihærdig og med masser af gåpåmod. Og det allerbedste… Han brænder max for alt, hvad der har med dykning at gøre. Derfor er vi bare rigtig glade for at have / kunne præsentere ham som kommende medhjælp i vores butik. Tobias er uddannet divemaster – i Diving 2000 naturligvis – og har masser af planer om at gå videre – MEGET videre. Alle tiders unge fyr med et super inspirerende humør.

 

 

 

Instruktører/Divemastere: Der er naturligvis også en hel masse entusiastiske instruktører og Divemastere tilknyttet Diving 2000. Det er bl.a. dem, der uddanner alle vores dykkere og guider vores dykkerture, og de er en absolut uundværlig del af Diving 2000.


www.shop-diving2000.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis forbruger hotline, når du handler hos os.

Reklamation: Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. For yderligere information se da vores side om fortrydelsesret.